Webáruház könyvelése

 

Webáruház könyvelése

 

Miben tudok segíteni?

Webáruház könyvelése –  közös munkával elérhetjük, hogy webáruházad kitűnjön a gombamód szaporodó webshoppok közül.

 

Miért speciális a webáruház könyvelése? 

A webáruház üzemeltetése nem kíván speciális könyvelői tudást, de nem árt, ha a könyvelő tisztában van a webáruház alapításának, üzemeltetésének fontos szabályaival.

Felfutóban lévő webáruház napi szinten több számlát állít ki. A webáruház könyvelése akkor lesz folyamatos és naprakész, ha rendszeres kapcsolatot tart fenn a webáruház üzemeltetője könyvelőjével. Visszáru, helyesbítés, sztornózás és így tovább, ami számlázás során felmerülhet.

 

Választásod miért essen az On-line Kalauz könyvelőirodára?

  • Webáruház könyvelése során olyan információkat szolgáltatok, amik segítenek az üzleti életben, a webáruház üzleti folyamatainak racionalizálásban.
  • Közösen ki tudunk egy olyan rendszert építeni, ami segíti webáruházad növekedését.
  • Folyamatokat tudunk automatizálni. Az így felszabadult idődet például marketingre, fejlesztésre tudod fordítani.

Ha van a webáruházadnak üzleti terve, üzleti modelle, a webáruház könyvelését úgy tudjuk alakítani, hogy a könyvelésből kinyerhető számok ne csak számviteli szakembernek hordozzanak információt. Megtanítalak főkönyvet olvasni, hogy ne csak az adat, hanem az információ is a kezedben legyen.

Mindezt mennyiért?

Az általános ártáblázatot itt találod >>

Az alábbi űrlap kitöltésével egyedi ajánlathoz juthatsz.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*