webshop

nov 252014
 

Webáruház számlázása I.
A webáruház üzemeltetőinek gyakran okoz fejtörést, hogy egy adott megrendelést követően mikor kell számlát kiállítni; lehet-e nyugtát adni? Egy webáruház számlázása nem egyszerű feladat. Mi történik, ha utal a vevő, ha bankkártyával fizet, utánvét fizet a futárnál? Continue reading »

okt 132014
 
elektronikus számla

Elektronikus számla, elektronikus nyugta

Ki és milyen feltételek teljesülése mellett állíthat ki elektronikus számlát vagy nyugtát? Milyen szabályozásnak kell megfelelni? Az elektronikus számla kiállításával és befogadásával kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása. Continue reading »

okt 092014
 
webshop, webáruház

Webáruház, webshop, internetes áruház honlapjának kötelező elemei

A webáruház, webshop és internetes áruház weben történő jelenlétre külön szabályok, előírások vonatkoznak. A bejegyzésből kiderül mit kell kötelezően megjeleníteni a honlapon és melyek azok a pontok, amikor érdemes szakemberhez fordulni. Continue reading »

okt 072014
 
webshop, webáruház

Webáruház, webshop, internetes kereskedőáruház indításának kezdeti lépései

Webáruház, webshop  üzemeltetését indítod hamarosan? Már kész a terv? Mielőtt belevágsz olvasd el és bizonyosodj meg róla, hogy mindenre gondoltál az a webáruház  megnyitása előtt. Cégformáról, navról, bejelentési kötelezettségről olvashatsz. Continue reading »